marian morar
m install
nello construct

Autostrăzile din zona Turzii realizate mai mult pe hârtie

zamblau eugen

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, susţinea, în luna august, că până la finele acestui an se vor deschide, în România, 100 de kilometri de autostradă. Chiar dacă aşa ceva s-ar fi întâmplat, n-ar fi fost o mare realizare, de vreme ce capetele de autostradă pe care Neaga spunea că le va deschide ar fi trebuit deja inaugurate în urmă cu mai mulţi ani.

Oricum ar fi, CNAIR nu şi-a respectat promisiunea. Astfel, în loc să inaugureze 100 de kilometri de autostrada, a deschis doar puţin peste jumătate informează Monitorul de Cluj.

În primul rând, CNAIR a inaugurat, in luna iulie, loturile 3 si 4 ale Autostrăzii Sebeş-Turda. Acestea măsoară împreuna 28,7 kilometri şi ar fi trebuit deschise traficului încă din anul 2016.

Apoi, pe 28 septembrie, s-a deschis circulaţia pe „autostrada muzeu”, un lot al Autostrăzii Transilvania. Aceste lucrări ar fi trebuit să fie finalizate de Bechtel cu mulţi ani în urmă. Dar cum statul român şi constructorul american nu s-au înţeles, contractul a fost reziliat, iar CNAIR a scos din nou la licitaţie bucăţi de autostradă.

La jumătatea lunii decembrie s-a deschis traficul pe 13,7 kilometri de Autostrada Transilvania, de la Iernut pâna la Ungheni (aproape de Târgu Mureş), cu trecere prin Ogra. Şi aceste sectoare de drum ar fi trebuit să fie gata în urmă cu cel puţin 3 ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2