fbpx

Scrie un comentariu

autotransi nou

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, susţinea, în luna august, că până la finele acestui an se vor deschide, în România, 100 de kilometri de autostradă. Chiar dacă aşa ceva s-ar fi întâmplat, n-ar fi fost o mare realizare, de vreme ce capetele de autostradă pe care Neaga spunea că le va deschide ar fi trebuit deja inaugurate în urmă cu mai mulţi ani.


Oricum ar fi, CNAIR nu şi-a respectat promisiunea. Astfel, în loc să inaugureze 100 de kilometri de autostrada, a deschis doar puţin peste jumătate informează Monitorul de Cluj.


În primul rând, CNAIR a inaugurat, in luna iulie, loturile 3 si 4 ale Autostrăzii Sebeş-Turda. Acestea măsoară împreuna 28,7 kilometri şi ar fi trebuit deschise traficului încă din anul 2016.


Apoi, pe 28 septembrie, s-a deschis circulaţia pe "autostrada muzeu", un lot al Autostrăzii Transilvania. Aceste lucrări ar fi trebuit să fie finalizate de Bechtel cu mulţi ani în urmă. Dar cum statul român şi constructorul american nu s-au înţeles, contractul a fost reziliat, iar CNAIR a scos din nou la licitaţie bucăţi de autostradă.


La jumătatea lunii decembrie s-a deschis traficul pe 13,7 kilometri de Autostrada Transilvania, de la Iernut pâna la Ungheni (aproape de Târgu Mureş), cu trecere prin Ogra. Şi aceste sectoare de drum ar fi trebuit să fie gata în urmă cu cel puţin 3 ani.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator