fbpx

Scrie un comentariu

fara curent

O amplă avarie în rețeaua de alimentare cu energie electrică a cartierului Turda Nouă s-a produs în jurul amiezii, pe linia de medie tensiune. 

 

Conform informațiilor pe care le avem, echipele de la Electrica sunt în teren, însă deocamdată nu au descoperit problema.

Nu este primul incident de acest gen pe care turdenii îl suportă în ultimele zile.

Aseară, chiar de Crăciun, mai multe locuințe din cartierul Băi au rămas fără curent electric, iar la numărul scurt de urgențe nu răspundea nimeni.

Sâmbătă spre duminică noaptea un alt incident de acest gen a afectat locuitorii de pe strada Barițiu.

Citește și:

În prag de Crăciun, locuitorii de pe strada Barițiu din Turda au stat fără curent, în frig!

În ultima perioadă, cei de la Electrica au efectuat mai multe lucrări în zona centrală din Turda, unde rețeaua de alimentare începe să cedeze, existând mai multe avarii de o amploare mare în zona Centru-Turda Nouă.

”Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord va iniția la data de 20 octombrie 2018 un amplu proiect de modernizare a instalațiilor de distribuție a energiei electrice în municipiul Turda.

Lucrarea, denumită “Trecerea la 20 kV a distribuitorilor L5, L6, L17 și L2 SMA din Stația de transformare Turda”, are ca scop creșterea capacității de distribuție a rețelelor de medie tensiune din zona respectivă, reducerea pierderilorși va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărul incidentelor în rețea care pot provoca întreruperi și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Turda.

Proiectul se va derula pe parcursul a doi ani și presupune efectuarea de săpături în trotuar pentru înlocuirea cablurilor vechi, cu unele noi, de capacitate mărită. Lucrările se vor desfășura pe străzile Ștefan cel Mare, Piața Romană, Horea, Petru Maior, General Dragalina, Ion I. Russu, Potaissa, Bicazului, George Barițiu, Constantin Brâncoveanu, Abatorului, Bucovinei, Clujului, Decebal, Vasile Goldiș, Piața Republicii, George Coșbuc, Barbu Lăutaru, Ecaterina Teodoroiu, Călărași, Agriculturii, Castanilor, Ștefan Octavian Iosif, Aleea Salcâmilor, Aleea Băilor, Salinelor, Andrei Mureșanu, Piața Basarabiei, Malului, Aleea Ștrandului și Aleea Durgăului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri”, era anunțul făcut la începutul lunii octombrie.

 

UPDATE:

Electrica a remediat situația, în jurul orei 14,30 cartierul Turda Nouă a fost alimentat din nou cu energie electrică.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator