fbpx

Scrie un comentariu

ambuanta barbosii

Organizația Beard Brothers a reușit să strângă 120.000 de euro pentru achiziționarea unei ambulanțe donate Serviciului Mobil de Reanimare Descarcerare (SMURD) Cluj.


După ce au dotat secția de arși a Spitalului Județean din Cluj cu echipamente de care era neapărată nevoie, membrii Beard Brothers au reușit să doteze Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) cu o ambulanță nouă de tip C.


"Oameni frumoși, azi, avem plăcerea să anunțăm că am livrat, așa cum am îndrăznit să promitem, o ambulanță de tip C, către SMURD Cluj.


De ce zicem prima? Pentru că deja am pornit la drum să o cumpărăm și pe a doua! Targetul nostru a fost de 150.000 de euro, am reușit să strângem 120.000, din care am cumpărat cu 97.500 euro, prima ambulanță, complet echipată! Ambulanțele de tip C sunt ambulanțele cele mai dotate din punct de vedere al aparaturii și al personalului medical.


Unul din cele mai ambițioase proiecte ale noastre a prins formă, iar pentru asta vrem să vă mulțumim, vouă, oamenilor, care ați înteles nevoia reală a comunității noastre. Vrem să le mulțumim prietenilor din cadrul ISU Cluj pentru tot sprjinul acordat pe toată perioada proiectului.


De asemenea, vrem să mulțumim tuturor partenerilor, care au fost extrem de mulți, pe unii dintre ei o să îi enumerăm, pe alții nu, pentru că nu și-au dorit. Cu siguranață, această postare nu este suficient de încăpătoare să vă menționăm pe toți, cu toate astea însă, vă mulțumim pentru că ați ales să aveți încredere în noi!


Să sperăm că ambulanța va fi folosită cât mai puțin și abia așteptăm să o livrăm pe a doua!", au transmis, pe Facebook, cei de la Beard Brothers.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator