m install
petlinii
nello construct

Beard Brothers au cumpărat prima ambulanță SMURD pentru Cluj

floris

Organizația Beard Brothers a reușit să strângă 120.000 de euro pentru achiziționarea unei ambulanțe donate Serviciului Mobil de Reanimare Descarcerare (SMURD) Cluj.

După ce au dotat secția de arși a Spitalului Județean din Cluj cu echipamente de care era neapărată nevoie, membrii Beard Brothers au reușit să doteze Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) cu o ambulanță nouă de tip C.

Oameni frumoși, azi, avem plăcerea să anunțăm că am livrat, așa cum am îndrăznit să promitem, o ambulanță de tip C, către SMURD Cluj.

De ce zicem prima? Pentru că deja am pornit la drum să o cumpărăm și pe a doua! Targetul nostru a fost de 150.000 de euro, am reușit să strângem 120.000, din care am cumpărat cu 97.500 euro, prima ambulanță, complet echipată! Ambulanțele de tip C sunt ambulanțele cele mai dotate din punct de vedere al aparaturii și al personalului medical.

Unul din cele mai ambițioase proiecte ale noastre a prins formă, iar pentru asta vrem să vă mulțumim, vouă, oamenilor, care ați înteles nevoia reală a comunității noastre. Vrem să le mulțumim prietenilor din cadrul ISU Cluj pentru tot sprjinul acordat pe toată perioada proiectului.

De asemenea, vrem să mulțumim tuturor partenerilor, care au fost extrem de mulți, pe unii dintre ei o să îi enumerăm, pe alții nu, pentru că nu și-au dorit. Cu siguranață, această postare nu este suficient de încăpătoare să vă menționăm pe toți, cu toate astea însă, vă mulțumim pentru că ați ales să aveți încredere în noi!

Să sperăm că ambulanța va fi folosită cât mai puțin și abia așteptăm să o livrăm pe a doua!„, au transmis, pe Facebook, cei de la Beard Brothers.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: