fbpx

Scrie un comentariu

fara curent

Locuitorii de pe strada Barițiu reclamă faptul că din cauza unui deranjament produs în rețeaua de alimentare cu curent electric a zonei, intervenit aseară după ora 23.00 (a doua oară, pentru că prima dată, în jurul orei 21.00, a fost remediat), au stat în frig toată noaptea, nefiind curent electric. Asta din cauza faptului că cei de la Electrica le-au spus că... după ora 23.00 nu mai există echipă de intervenție!

 

”Iata ca a trecut, cu chiu cu vai, o noapte in care cetatenii de pe strada Baritiu (poate si de pe alte strazi adiacente) au stat chirciti sub plapuma, regretand amarnic incompetenta, lipsa de organizare si neseriozitatea celor de la Electrica! Concret: dupa o pana de curent petrecuta la ora 21, si remediata dupa o ora, curentul a cazut din nou la ora 23.14 si nu a revenit toata noaptea! Acum este ora 8.00 si stam in frig, privind zorile care se ingana, asteptand in van marea inventie a lui Tesla si Edison. Vorbim de varstnici si copii mici, care au fost nevoiti sa stea in frig!

Dincolo de disconfortul produs, tipic pentru lumea in care traim, deranjant pana la ultima limita a suportabilului este raspunsul pe care l-am primit la sesizarea din aceasta dimineata (dupa alte sesizari facute in noapte, la celebrul telefon 0264929, unde asculti muzica buna la robot, pana cand, intr-un tarziu, cineva se invredniceste sa te asculte!): ELECTRICA TURDA NU ARE ECHIPA DE INTERVENTIE DUPA ORA 23.00! Deci, indiferent pe ce strada locuiti, daca pica reteaua de curent dupa ora 23:00, trebuie sa asteptati dimineata, dupa ora 07:00, cand echipele vor incepe remedierea problemei! Nu ma intereseaza cine este director la Electrica Turda, desi acest post a fost acordat mai cu seama politic si nu dupa criteriul meritocratiei (!), dar atata lipsa de organizare si competenta nu este permisa!! Si atata lipsa de respect fata de cei care platesc factura Electrica!! Impardonabil!

Sunt suparat, nu neaparat pentru ca nu am avut curent o noapte intreaga, ci mai cu seama datorita lipsei de respect si responsabilitate a Electrica Turda fata de turdeanul care plateste facturi!

Oare gasim un avocat interesat de aceasta speta, in asa fel incat sa determinam Electrica Turda sa aiba echipa de interventie de noapte! I se poate intampla oricui! Ar fi o chestiune de civism.

P.S: A venit curentul dupa 9 ore! Echipa de zi, ca de noapte nu este, s-a deplasat la locul incidentului si a remediat problema in mai putin de o ora! Pentru asta a trebuit sa stam in frig o noapte intreaga! Platiti ore suplimentare si sporuri de noapte, domn' director, nu va jucati cu sanatatea si nervii turdenilor! Daca va depaseste functia, puteti sa demisionati! Mai mare rusinea!

Update: La 9:37 s-a intrerupt din nou curentul! Ziua e ca noaptea! Cum pot fi instalati in functii toti incompetentii?!”, a scris pe Facebook fostul consilier local Ciprian Rigman, care locuiește pe acea stradă.

În ultima perioadă, cei de la Electrica au efectuat mai multe lucrări în zona centrală din Turda, unde rețeaua de alimentare începe să cedeze, existând mai multe avarii de o amploare mare în zona Centru-Turda Nouă.

”Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord va iniția la data de 20 octombrie 2018 un amplu proiect de modernizare a instalațiilor de distribuție a energiei electrice în municipiul Turda.

Lucrarea, denumită “Trecerea la 20 kV a distribuitorilor L5, L6, L17 și L2 SMA din Stația de transformare Turda”, are ca scop creșterea capacității de distribuție a rețelelor de medie tensiune din zona respectivă, reducerea pierderilorși va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărul incidentelor în rețea care pot provoca întreruperi și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Turda.

Proiectul se va derula pe parcursul a doi ani și presupune efectuarea de săpături în trotuar pentru înlocuirea cablurilor vechi, cu unele noi, de capacitate mărită. Lucrările se vor desfășura pe străzile Ștefan cel Mare, Piața Romană, Horea, Petru Maior, General Dragalina, Ion I. Russu, Potaissa, Bicazului, George Barițiu, Constantin Brâncoveanu, Abatorului, Bucovinei, Clujului, Decebal, Vasile Goldiș, Piața Republicii, George Coșbuc, Barbu Lăutaru, Ecaterina Teodoroiu, Călărași, Agriculturii, Castanilor, Ștefan Octavian Iosif, Aleea Salcâmilor, Aleea Băilor, Salinelor, Andrei Mureșanu, Piața Basarabiei, Malului, Aleea Ștrandului și Aleea Durgăului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri”, era anunțul făcut la începutul lunii octombrie.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator