fbpx

Scrie un comentariu

autostrada muzeu

Termenul pentru finalizarea lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, care are 17 kilometri și se întinde de la Sebeș până la Sântimbru, este 2020, care poate fi respectat dacă antreprenorul general Impresa Pizzarotti menține același ritm bun pe care l-a avut în acest an când lucrările au avansat foarte bine, iar progresul fizic depășește 62%.Coordonatorul de contract, reprezentant al firmei de consultanță Egis, Constantin Mazilu, a declarat, pentru Ziarul Unirea, că termenul de finalizare a lucrărilor este 20 mai 2020. 


 ”Intenția noastră e să se finalizeze lucrările principale din contract astfel încât să putem face o recepția la terminarea lucrărilor la finalul anului 2019. Asta presupune o inspecție preliminară, cu reprezentanții beneficiarului (n.r. – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România)”, a spus ing. Constantin Mazilu, responsabil cu urmărirea din teren a efectuării lucrărilor și raportarea situației către beneficiar.


În ceea ce privește o eventuală inaugurare în 2019, cu continuarea anumitor lucrări până în 2020, suntem foarte sceptici, având în vedere că lotul este finalizat în proporție de peste 62%, iar în acest an, care a fost cel mai bun, s-au avansat circa 23 de puncte procentuale, mai titrează sursa citată.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator