fbpx

Scrie un comentariu

lucian creta

Lucian Creța a anunțat că își dă demisia din funcția de secretar al Asociației Luptătorilor din 22 Decembrie 1989 Turda, cu 2 zile înainte de comemorarea a 29 de ani de la evenimentele care au dus la căderea regimului comunist.

 

El a menționat că face acest gest pentru că s-a săturat de interesele personale ale unora și de ”circul” care se face în preajma acestei zile, în sânul asociației existând mai multe ”grupări”.

Lucian Creța a spus că nu are nimic ce să-și reproșeze, că și-a făcut treaba până acum, menționând inclusiv un proces recent câștigat împotriva unor ”falși” revoluționari, dar a punctat că ”s-a săturat” și nu mai vrea ca numele său să fie asociat cu jocurile și interesele personale ale unor persoane din sânul asociației.

Lucian Creța spune că intenționează să pună bazele unei asociații noi, respectiv Asociația Turda Liberă, care să-și asume, prin statut, continuarea ideilor revoluției române, așa cum au fost ele la momentul înlăturării regimului comunist.

Conform unor surse, asociația condusă de Marian Popescu nu intenționează să participe la manifestările oficiale de la ora 11.00, ci va merge să depună coroane la monumentul eroilor la ora 10.00.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator