m install
petlinii
nello construct

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj anunţă noi zboruri spre Londra Gatwick din martie 2019

zamblau eugen
floris

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunţat astăzi, 19 decembrie 2018, lansarea unei noi rute, Cluj-Napoca-Londra Gatwick, către capitala Marii Britanii. Zborurile vor fi operate de compania aeriană Wizz Air, începând cu data de 31 martie 2019.

 

Londra Gatwick este al doilea cel mai mare aeroport din Londra. Fiind situat în West Sussex, este bine conectat la serviciul de transport public în comun, ceea ce asigură accesul facil în zona centrală a metropolei londoneze. Noua rută anunțată se alătură celorlalte două către Londra, operate sau anunţate spre operare, de pe Aeroportul Internaţional Cluj şi contribuie la o mai bună deservire a pieţei londoneze.

Ca parte a strategiei sale de dezvoltare, Wizz Air continuă extinderea rețelei de rute pe Aeroportul Cluj, asigurând conexiunea cu o nouă rută către Regatul Unit, care se alătură celor operate în prezent, Doncaster Sheffield, Londra Luton, Birmingham şi Liverpool.

Zborurile de legătură dintre cele două mari orașe, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 180 locuri, cu şapte frecvențe săptămânale, de luni până duminică, din data de 31 martie 2019, după următorul program:

Ruta

Zile de operare

Oră plecare

Oră sosire

Debut rută

Cluj-Napoca-Londra Gatwick

Lu, Ma, Vi

19:05

20:10

31 martie 2019

Mi

19: 20

20:25

Jo, Sâ, Du

18:45

19:50

Londra Gatwick- Cluj-Napoca

Lu, Ma, Vi

20:50

01:40

Mi

21:05

01:55

Jo, Sâ, Du

20:40

01:30

 Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ. Mai multe detalii privind zborurile și rezervările puteți regăsi accesând site-ul https://wizzair.com/#/

Biroul de presă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: