fbpx

Scrie un comentariu

arestat turda

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de șantaj. Ieri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrați.

 

În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 31 de ani, din Turda, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj.

Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia și au ridicat înscrisuri în vederea consolidării probatoriului administrat.

Conform investigațiilor efectuate, în luna august a.c., bărbatul ar fi împrumutat 200 de lei persoanei vătămate, impunând o dobândă de 100% pe lună. Ca urmare a întârzierii plății la data scadentă, ar fi primit de la persoana vătămată 1.400 de lei. Ulterior, bărbatul ar fi continuat să-i solicite bani persoanei vătămate, amenințând-o cu acte de violență.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, pentru comiterea infracțiunii de șantaj, faptă prevăzută de Codul penal.

Ieri, magistrații au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Costa Adrian Răzvan.

”În temeiul art. 226 alin. 1 şi alin. 2, raportat la art. 223 alin. 2 şi art. 202 alin. 1, alin. 2, alin. 3 şi alin. 4 lit. e din Codul de procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Costea Adrian Răzvan, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj prevăzută de art. 207 alin. 1 şi alin. 3 Cod penal, cu aplicarea art. 77 lit. e şi art. 41 alin. 1, art. 43 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând de azi, 17 decembrie 2018 până în data de 15 ianuarie 2019 inclusiv. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu av. Roman Ciprian, în cuantum de 130 de lei, se suportă din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 17 decembrie 2018, ora 15.20”, se precizează în încheierea finală a Judecătoriei Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator