fbpx

Scrie un comentariu

readc

Dorim să vă anunțăm că Liviu Harbuz, împreună cu C.M.V., au înaintat, în anul 2016, un proces împotriva asociației noastre (R.E.A.D.C. Turda) și managerului asociației, Iulia Iozsa, pentru caracterul denigrator și calomnios al afirmațiilor lansate de către noi în mediul public.

 

Prin acest proces a crezut că ne va intimida și ne va opri să demascăm toate abuzurile și ilegalitățile din sistemul sanitar-veterinar din România.

Liviu Harbuz, actualul prim-vicepreședinte C.M.V., fostul președinte A.N.S.V.S.A., secretar de stat, consilier particular al prim ministrului V.V. Ponta, deputat de Neamț în Parlamentul României și candidat la funcția de primar, susține că a pierdut funcția  ”sigură„ de viitor primar al Municipiului Piatra-Neamț (de pe locul 3), din cauza documentelor și comunicatelor de presă publicate de către noi despre ilegalitățile din sistemul sanitar-veterinar din Romania, pe care îl gestionează:

https://readc.ro/images/Comunicare_autoritati/SCRISOARE_DESCHIS%C4%82.pdf

https://stiri-neamt.ro/wp-content/uploads/2016/06/Catre-cetatenii-municipiului-Piatra-Neamt.pdf

https://stiri-neamt.ro/wp-content/uploads/2016/06/Harbuz-Atentat-la-sanatatea-publica.pdf

Domnul  Liviu Harbuz speră să obțină de la noi suma de 20.000 euro, care consideră el că reprezintă daune morale pentru atingerea adusă dreptului la demnitate, onoare și reputație.

  1. Sentința de la Curtea Constituțională (https://readc.ro/activitati/santajul-vaccinului-antirabic-a-luat-sfarsit-o-asociatie-a-invins-abuzul-sistemului)
  2. Sentința de la Curtea de Apel Cluj (https://readc.ro/activitati/costuri-ilegale-impuse-proprietarilor-de-caini-anulate-de-instanta)
  3. Procesul pe rol privind ilegalitatea microcipurilor neconforme ISO și autorizate în România (https://readc.ro/activitati/un-nou-abuz-in-defavoarea-proprietarilor-de-carnasiere-domestice-pe-masa-curtii-de-apel-cluj)

Aceste sentințe ne dau dreptate în toate acuzațiile pe care i le-am adus.

Rezultatele acestor abuzuri sunt:

- neaplicarea vaccinului antirabic în ultimii patru ani la nivel de țară;

- prejudiciul adus medicilor veterinari și statului;

- serurile expirate pe stoc;

- tratamentul a peste 12.500 de cetățeni suspecți de rabie anual;

- abandonul canin și uciderea animalelor în adăposturi ilegale.

Toate acestea sunt determinate din aceste costuri impuse de un grup de interese.

Mâine, 18.12.2018, ora 09.00, la Judecătoria Sectorului 5, București, este următorul termen din proces, iar pe această cale dorim să ne sprijiniți în lupta noastră împotriva lui Liviu Harbuz și în demascarea delictelor și infracțiunilor din sistemul sanitar-veterinar, pe care, din umbră, îl influențează și îl controlează.

Președintele Colegiul Medicilor Veterinari și membrii contizanți ai C.M.V. vor achita costurile procesuale sau Liviu Harbuz, din buzunarul propriu, ca persoană fizică???

Corupția are nume, prenume și funcții, cum spuneam la întâlnirea comisiei din PE.

Conducerea R.E.A.D.C.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator