m install
petlinii
nello construct

Fără evenimente majore în județul Cluj după avertizările meteo. Sesizări venite din Câmpia Turzii și Dej

zamblau eugen
floris

Deși s-a aflat mai multe ore sub cod galben de ninsori, județul Cluj nu a avut parte de evenimente majore. Singurele probleme avute de reprezentanții ISU fiind niște arbori căzuți pe mașini, fără a produce victime.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș, a declarat: „Ca urmare a avertizărilor meteorologice de cod galben pentru ninsori emise, la nivelul județului Cluj nu s-au înregistrat efecte majore, pompierii fiind solicitați să intervină în cursul nopții și al dimineții în șase locații diferite din municipiul Cluj-Napoca, unde arbori sau ramuri de arbori au cedat sub greutatea zăpezii și au căzut peste autoturismele parcate. Nu au fost persoane rănite în urma acestor evenimente, fiind înregistrate doar pagube materiale.”

Maiorul Andrei Biriș a mai declarat: „Au fost primite sesizări privind două străzi înzăpezite din municipiile Dej și Câmpia Turzii, unde circulația era îngreunată, către care au fost direcționate utilajele structurilor responsabile cu deszăpezirea drumurilor. De asemenea, au mai fost sesizate probleme, care s-au remediat între timp, pe drumul județean spre Cheile Turzii și un drum din comuna Câmpenești.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: