fbpx

Scrie un comentariu

evenimente cluj

Deși s-a aflat mai multe ore sub cod galben de ninsori, județul Cluj nu a avut parte de evenimente majore. Singurele probleme avute de reprezentanții ISU fiind niște arbori căzuți pe mașini, fără a produce victime.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș, a declarat: „Ca urmare a avertizărilor meteorologice de cod galben pentru ninsori emise, la nivelul județului Cluj nu s-au înregistrat efecte majore, pompierii fiind solicitați să intervină în cursul nopții și al dimineții în șase locații diferite din municipiul Cluj-Napoca, unde arbori sau ramuri de arbori au cedat sub greutatea zăpezii și au căzut peste autoturismele parcate. Nu au fost persoane rănite în urma acestor evenimente, fiind înregistrate doar pagube materiale.”

Maiorul Andrei Biriș a mai declarat: „Au fost primite sesizări privind două străzi înzăpezite din municipiile Dej și Câmpia Turzii, unde circulația era îngreunată, către care au fost direcționate utilajele structurilor responsabile cu deszăpezirea drumurilor. De asemenea, au mai fost sesizate probleme, care s-au remediat între timp, pe drumul județean spre Cheile Turzii și un drum din comuna Câmpenești.”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator