fbpx

Scrie un comentariu

bataie in bar

La începutul săptămânii, doi tineri din Turda, George - 33 ani și Adrian - 23 ani, s-au prezentat la IML, pentru a-și scoate certificatele medico-legale care să ateste agresiunile la care au fost supuși de un tânăr ”tatuat” din Câmpia Turzii, coleg cu ei la o multinațională din Cluj. Incidentul a apărut după o noapte de microrevelion, organizat de firmă.

 

„Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, pe la ora trei – după o noapte de microrevelion, organizat  de firma la care muncim, la restaurantul „Amiral” din Cluj-Napoca. Iar bătăuşii sunt circa 15-20 de colegi de-ai noştri din Câmpia Turzii. (...) La un moment dat am ieşit la o ţigară, în curte, împreună cu Adrian şi când am intrat înapoi în restaurant am fost daţi de-o parte de colegii noştri tatuaţi din Câmpia Turzii. Adrian le-a spus ceva, eu l-am luat de braţ să-l duc mai repede înăuntru, ca să nu avem probleme cu indivizii respectivi şi am continuat cheful. Însă, la plecare pe când intenţionam să urcăm în autocarul care trebuia să ne ducă la Turda ne-am trezit atacaţi de colegii noştri şi – în ciuda intervenţiei soţiei, pe care au aruncat-o deoparte ca pe-o păpuşă – m-au pocnit şi apoi m-au călcat, efectiv, în picioare. S-au oprit numai după ce aceasta, aflată la pământ, a început să ţipe după poliţie!”, a povestit George reporterului Gazeta de Cluj, care era prezent acolo.

Cei doi s-au prezentat la Poliția Turda, apoi la Spitalul Turda, fiind îndrumați să meargă la IML, pentru certificatul medico-legal.

Interesant că după o zi la IML s-a prezentat și ”acuzatul principal”, A.S. din Câmpia Turzii, care susține că el a fost cel agresat.

„Acest George ne-a aşteptat la autocar şi a sărit la noi, făcându-i pe toţi colegii lui din Turda să-l aştepte. Mi-a ars un pumn şi apoi a sărit pe mine, iar tot ce a urmat a fost din autoapărare. Din păcate şefii l-au crezut pe el şi m-au dat afară de la locul de muncă. Dar, nu-i nimic, am destui martori ca să dovedesc faptul că el a început şi nu mă las până nu-mi fac dreptate, plus că am auzit faptul că e specializat pe astfel de procedee: provoacă bătăi, o încasează şi apoi cere despăgubiri!”, a povestit A.S.

Incidentul este cercetat de polițiști.

„Trei tineri au depus plângere penală sub aspectul infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă în vederea clarificării tuturor aspectelor care au condus la producerea incidentului şi stabilirea participaţiei şi vinovăţiei tuturor celor implicaţi. În cursul zilei de astăzi, 11 decembrie, un alt bărbat a depus o declaraţie împotriva celor trei tineri reclamând că el a fost victima agresiunii”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator