fbpx

Scrie un comentariu

o cana 01

Clubul Rotaract Turda, vă așteaptă anul acesta la cea de-a doua ediție "O Cană de Fericire!", în acest week-end, la Târgul de Crăciun din Parcul Central Turda, între orele 17.00-21.00.

 

”Avem cel mai bun vin fiert cu scorțișoară, ceai sau ciocolată caldă, toate în cănile noastre de ceramică, pe care le puteți lua acasă cu voi în schimbul unei mici donații. Unde? La Târgul de Crăciun din Parcul Central. Căutați Căsuța Rotaract. Noi vom fi acolo, plini de voie bună.”, au transmis cei de la Rotaract.

Anul trecut, tinerii de la Rotaract au făcut o donație pentru secția de copii din cadrul Spitalului Municipal Turda, iar în acest an își doresc să achiziționeze un defibrilator, pe care să-l doneze administrației locale, pentru a fi montat într-un spațiu public.

”Pentru ca ne pasă de comunitatea din care facem parte, anul acesta donațiile obținute din vânzarea cănilor din cadrul proiectului “O cană de Fericire” vor merge spre achiziționarea unui defibriliator automat necesar resuscitării, pe care vrem sa îl încredințăm Municipiului Turda, pentru a îl monta în spațiu public.”, au anunțat tinerii de la Rotaract.

Citește și:

”O cană de fericire”, la Târgul de Crăciun Turda! Din donații se va achiziționa un defibrilator!

o cana 02

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator