fbpx

Scrie un comentariu

arhivatorul tabla

35 de copii de la Centrul de Autism din Câmpia Turzii au primit pachete cu dulciuri, oferite de echipa depozitului Arhivatorul, care le-a oferit cu această ocazie și o tablă interactivă cu soft în limba română.

 

Tabla interactivă IQBoard este foarte utilă pentru educarea copiilor în procesul de învățare, datorită softului în limba română, dar și a funcțiilor pe care le are.

Florin Cuc, managerul Arhivatorul, a precizat că echipa depozitului de arhive a făcut o colectă de fonduri, cu scopul de a oferi celor aflați în nevoie o bucurie de sărbători.

Irina Dee, președintele Asociației Autism din localitate, a mulțumit echipei conduse de Florin Cuc pentru gestul făcut, apreciind că tabla interactivă va fi de mare ajutor în educarea copiilor.

Depozitul Arhivatorul, situat pe teritoriul comunei Luna, finalizat în 2015, are suprafața construită de 5.000 mp și are capacitatea de păstrare și conservare a peste 200.000 de metri liniari de arhivă în cele mai bune condiții de siguranță și integritate. Este dotat ultramodern cu echipamente și sisteme integrate de gestiune, monitorizare și securitate. Depozitul este construit strategic și sigur pentru a fi ferit de calamități naturale (inundații, incendii, cutremure etc).

Arhivatorul este cel mai generos depozit de documente situat în regiunea Nord-Vest a României. Localizarea strategică la intersecția județelor Cluj, Alba și Mureș (cca. 50 km distanță de reședințele acestora), la 10 km de nodul de intrare pe Autostrada Transilvania și la doar 1 km de E60, pe DJ 107F, facilitează accesul rapid spre și dinspre orice colț al țării.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator