Scrie un comentariu

crima

Bărbatul în vârstă de 32 de ani din comuna Sălciua, județul Alba, care a omorât în bătaie un vecin, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor.


Dosarul în care Bega Ioan Alin are calitatea de inculpat a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 28 noiembrie 2018. Acesta a fost arestat preventiv în 10 octombrie, după ce, cercetările Parchetului şi Poliţiei au arătat că este supectul principal al faptei de omor comise în 9 octombrie.


Potrivit anchetatorilor, Bega Ioan Alin a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate li i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul, cauzându-i un politraumatism abodminal, care a condus la decesul victimei. Aflat sub influenţa alcoolului, atacatorul şi-a adus aminte de un conflict mai vechi şi s-a dus la locuinţa victimei, unde l-a luat la bătaie. 

Luat prin surprindere de agresor, bărbatul nu a avut nicio şansă în faţa valului de lovituri ce îi erau aplicate. În cele din urmă victima a căzut inconştientă la pământ, iar agresorul a ieşit din locuinţa acestuia. Trupul neînsufleţit al victimei a fost descoperit de fratele acestuia la data de 10 octombrie, la o zi distanţă după atac.


La scurt timp după descoperirea crimei, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe agresor.Tribunalul Alba a decis, ieri, prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului din Sălciua, informează Ziarul Unirea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator