Scrie un comentariu

deschidre targ

Seara trecută a debutat în parcul central din Turda o nouă ediție a Târgului de Crăciun.

 

Cu această ocazie a fost deschis și patinoarul artificial, zeci de copii dar și adulți au avut acces gratuit în prima zi de sărbătoare.

Târgul găzduiește ca de fiecare dată comercianți locali care oferă produse tradiționale, spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă, programe de animație pentru copii, Căsuța lui Moș Crăciun și nu numai. Activitatea a devenit o frumoasă tradiție în orașul nostru și este un eveniment menit să ne bucure sufletele și să aducă un strop de magie sărbătorilor de iarnă.

Târgul de Crăciun a fost deschis cu spectacol de colinde, mesajul primarului Matei Cristian, show de lasere, multe cadouri și surprize pentru cei mici. Prezentatorul evenimentului, Ana Sevan- directorul Casei de Cultură Turda.

„Am dat startul Sărbătorilor de Iarnă! Târgul de Crăciun și-a deschis larg porțile pentru toți turdenii care vor să petreacă momente pline de magie și bucurie.

Căsuța lui Moș Crăciun, cadourile pentru copiii cuminți, patinoarul, concertul de colinde, toate desfășurate într-un cadru învăluit de lumina caldă a decorațiunilor festive, au transformat Parcul Central într-un tărâm de poveste. Toată strălucirea care ne înconjoară se datorează echipei minunate care a lucrat cu sufletul pentru ca acest loc să ne facă zilele de sărbătoare mai frumoase.

Să ne bucurăm împreună de această perioadă minunată, să fim mai buni și mai aproape unii de ceilalți. Sărbători fericite turdeni!” este mesajul primarului turdean.

Programul zilei a debutat cu un spectacol de lasere, Clubul de canto ARIA – a adus sunetul colindului, un spectacol de colinde tradiționale cu AMALIA CHIPER-IURIAN, ADINA POPOVICI și CLAUDIU FERKO, concert RAOUL, întâlnire cu Moș Nicolae, toate au fost ingredientele unei seri reușite.

Astăzi vizitatorii sunt întâmpinați cu un concert de colinde oferit de bisericile ortodoxe turdene, vineri de la ora 16,30 are loc un recital de iarnă cu Asociația Turda TIN, urmat de colindele aduse de Tinerii ALPHA și OMEGA de la  Biserica Penticostală.

Sâmbătă la patinoar avem parte de magie pe gheață și concurs de patinaj iar duminică se derulează un spectacol interactiv pentru copii cu cele mai îndrăgite personaje de iarnă organizat de Clubul de divertisment FUN KIDS Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator