fbpx

Scrie un comentariu

deschidere targ

În seara de Moș Nicolae turdenii vor putea vizita o nouă ediție a Târgului de Crăciun, locația fiind și de această dată parcul central.

 

Târgul găzduiește ca de fiecare dată comercianți locali care oferă produse tradiționale, spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă, programe de animație pentru copii, Căsuța lui Moș Crăciun, dar și patinoarul care va fi deschis în curând.

Activitatea a devenit o frumoasă tradiție în orașul nostru și este un eveniment menit să ne bucure sufletele și să aducă un strop de magie sărbătorilor de iarnă.

Pe parcursul celor 18 zile de sărbătoare, veți găsi în Parcul Central o atmosferă extraordinară, într-un decor feeric, unde copiii se vor întâlni cu Moș Nicolae și cu Moș Crăciun.

Deschiderea va avea loc în data de 5 decembrie, de la ora 17.00, moment în care se va deschide și patinoarul. Vom da startul evenimentelor cu un spectacol de lasere și colinde, iar invitatul special al serii este îndrăgitul nostru artist turdean, RAOUL, care ne va încânta cu o Seară Magică de Decembrie!” transmit organizatorii.

Programul zilei de mâine debutează la ora 17 cu un spectacol de lasere, Clubul de canto ARIA – aduce sunetul colindului, urmează un spectacol de colinde tradiționale cu AMALIA CHIPER-IURIAN, ADINA POPOVICI și CLAUDIU FERKO, concert RAOUL, întâlnire cu Moș Nicolae.                

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator