Scrie un comentariu

inselatorie bancnota

O nouă metodă de înșelătorie este folosită din ce în ce mai des de către hoți în special în parcările centrelor comerciale.

 

Este vorba despre metoda de furt numită „bancnota din parbriz”. De obicei, hoții acționează astfel în parcările centrelor comerciale aglomerate.

Cum funcționează? Unul dintre infractori pune la ştergător o hârtie falsă de 100 de lei sau de 50 lei. O pune astfel încât să îi sară imediat în ochi şoferului care se urcă la volan.

Când se urcă la volan, conducătorul auto vede bancnota și se dă jos ca să o ia. În acest timp, un hoț stă ascuns în spatele mașinii, iar când șoferul coboară, infractorul sustrage toate bunurile.

De obicei, șoferii, după urcarea în mașină își poziționează gențile, telefoanele sau diverse alte lucruri de valoare pe bord sau pe locul pasagerului, în cazul în care nu sunt însoțiți.

De altfel, țintele hoților sunt persoanele neînsoțite, de regulă vulnerabile, precum femeile care obișnuiesc să își țină gențile pe locul pasagerului.

La vederea bancnotei, care oricum este falsă, tentația șoferului este să părăsească mașina iar în acel moment hoții acționează. De obicei, unul dintre hoți urmărește victima și ajunge din aproape în aproape până în spatele mașinii.

sursă: bugetul.ro, dcnews.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator