Scrie un comentariu

pisica strapunsa

Zilele trecute TurdaNews publica un articol despre cazul unei pisici ucise cu sadism la Câmpia Turzii, felina a fost străpunsă cu o tijă metalică fiind lăsată apoi să agonizeze pe domeniul public.

 

Comentariile nu au întârziat să apară, iubitorii de animale s-au solidarizat, s-a implicat și READC Turda care a oferit 1.000 de lei pentru găsirea făptașului, autoritățile au deschis și ele un dosar de cercetare penală.

IPJ Cluj ne-a transmis că încă făptașul nu a fost identificat, se fac cercetări în acest sens, potrivit legislației în vigoare, fapta se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau amendă, pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept!

Proprietara pisicii, o pensionară, este sfâșiată de durere.

Rog autoritățile locale sa mă ajute in identificarea acelui dezaxat, care a chinuit aceasta pisica nevinovata, care a murit in chinuri groaznice, când se afla in locația Scolii Avram Iancu din Câmpia Turzii, pentru a vedea pe camerele de supraveghere in data de 24 noiembrie 2018, ziua, si astfel de individ sa fie pedepsit pentru a nu mai face orășelul nostru de râs!!!”, a fost mesajul pus pe Facebook de Aurora Hidișan, proprietara pisicii ucise cu cruzime.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator