fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

ipj parada

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a participat la ceremonia oficială dedicată Zilei Naţionale a României. Blocul de defilare al Ministerului Afacerilor Interne a fost deschis de către instituţia noastră.

Au fost prezentate autospecialele şi motocicleta aflate în dotarea structurilor poliției rutiere, echipate cu mijloace de comunicaţii, de avertizare sonoră şi luminoasă, pentru circulaţie în regim prioritar şi intervenţie la locul producerii accidentelor rutiere.

De asemenea, au fost prezentate autospecialele aflate în dotarea structurilor de ordine publică, judiciar şi criminalistic. Laboratorul criminalistic este destinat cercetării la fața locului și are, printre alte facilități specifice domeniului, truse criminalistice folosite pentru ridicarea tuturor categoriilor de urme și evaluarea acestora.

Autospecialele aflate în dotarea Serviciului Acţiuni Speciale, prevăzute cu echipamente speciale de executare a misiunilor de intervenţie rapidă şi intervenţie pirotehnică, au fost prezentate, de asemenea, la paradă. La defilare au participat și câinii specializaţi în detectarea explozivilor şi cei antrenaţi pentru misiuni de patrulare și intervenție.    

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în cadrul unei şedinţe festive, 30 de poliţişti clujeni au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2018. Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări şi le-a urat succes, în continuare!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator