Scrie un comentariu

autostrada muzeu

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Călin Forţ, lucrările se vor desfăşura cu dificultate, deoarece vor străbate o zonă muntoasă.


Lucrările la tronsonul din Sălaj al Autostrăzii Transilvania, ce are o lungime totală de 80,7 km şi care include şi un tunel prin muntele Meseş, ar putea începe în iunie 2019, a declarat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Călin Forţ.


Acesta a subliniat faptul că spre deosebire de alte tronsoane, cel din Sălaj este mai dificil din cauza tunelului care va străbate muntele Meseş.


"Spun optimist pentru că ştiţi că pe Sălaj noi avem un specific - Meseşul. Nu sunt firme specializate, din ce am înţeles, în România, care astăzi pot să facă acest tunel, dar sunt foarte multe pe plan internaţional. Aici se va face procedura de atribuire prin dialog competitiv. E o procedură care nu s-a practicat foarte mult la noi. Este o lucrare ambiţioasă şi eu zic că la sfârşit va arăta bine şi ne vom mândri cu ea", a precizat secretarul de stat în Ministrul Transporturilor, citat de AGERPRES.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator