4 Comentarii

readc

Asociația READC, o asociație a iubitorilor de animale, a anunțat că oferă un premiu de 1.000 de lei celui care va furniza o informație care poate conduce la identificarea persoanei care a ucis cu sadism o pisică, la Câmpia Turzii.

 

Reacția vine după ce o pisică a fost găsită străpunsă cu o tijă metalică și a fost lăsată să agonizeze pe domeniul public la Câmpia Turzii, oficialii asociației spunând că nu pot sta pasivi în fața unor acte de cruzime de acest gen.

Cei care pot oferi informații o pot face sunând la numărul centralei permanente a asociației: 0364 887 660.

Poți contribui și tu la identificarea făptașului, distribuind acest articol, pentru ca informația să ajungă și la cel care poate oferi detalii relevante, care pot conduce la identificarea făptașului. Îți mulțumim anticipat!

Citește și:

Act de sadism la Câmpia Turzii!

Asociaţia R.E.A.D.C (Registrul Electronic al Animalelor Domestice şi de Companie) a fost concepută pentru a veni în sprijinul iubitorilor de animale, după modelul şi cu ajutorul TASSO e.V. din Germania, care deţine la ora actuală cea mai mare bază de date a animalelor de casă şi de companie din Europa, cu peste 9 milioane de animale înregistrate.

Asociația READC a desfășurat la nivelul Câmpiei Turzii o amplă acțiune de microcipare și de monitorizare a câinilor, fiind prima localitate din România în care toți câinii cu stăpân au fost microcipați, respectiv se află în baza de date READC, conectată la cea internațională de monitorizare a animalelor.

UPDATE:

Proprietara pisicii, o pensionară, este sfâșiată de durere.

”Rog autoritatile locale sa ma ajute in identificarea acelui dezaxat, care a chinuit aceasta pisica nevinovata, care a murit in chinuri groaznice, cand se afla in locatia Scolii Avram Iancu din Campia Turzii, pentru a vedea pe camerele de supraveghere in data de 24 noiembrie 2018, ziua, si astfel de individ sa fie pedepsit pentru a nu mai face oraselul nostru de ras!!!”, a fost mesajul pus pe Facebook de Aurora Hidișan, proprietara pisicii ucise cu cruzime.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator