3 Comentarii

pisica strapunsa

O pisică a fost găsită străpunsă cu o tijă metalică și a fost lăsată să agonizeze pe domeniul public la Câmpia Turzii. Zilele trecute o altă felină moartă a fost aruncată într-un tomberon de gunoi, în aceeași localitate.

 

Actele de cruzime împotriva animalelor continuă, iar legislația în domeniu este din păcate prea blândă cu cei care practică astfel de fapte, persoane care dau dovadă de serioase probleme de sănătate mintală!

Pisica în cauză nu era fără stăpân, ea aparținea unei pensionare din Câmpia Turzii care acum se întreabă ce fel de monștri trăiesc printre noi? Cum să-i faci așa ceva unui animal lipsit de apărare?

Sperăm ca autoritățile să ia pe viitor măsuri ferme împotriva celor care comit astfel de atrocități! Din păcate, legea de protecție a animalelor este prea permisivă în astfel de situații, autorul scapă de cele mai multe ori cu o simplă amendă, fără să fie tras la răspundere penală.

Citește și:

Premiu de 1000 de lei pentru identificarea ucigașului unei pisici!

Astfel de situații au mai fost sesizate la Câmpia Turzii, Viișoara sau Mihai Viteazu.

Reamintim cazul câinelui bătut cu bestialitate tot la Câmpia Turzii după care a fost spânzurat.

Potrivit legislației în vigoare, fapta se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau amendă, pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept! Autorul însă, nu a pățit mare lucru!

Sursă foto: Refleqt Media.

Citește și: Dosar penal pentru cel care a maltratat un câine!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  laura · 14:08 29.11.2018
  S-a postat si pe facebook. Sa ne tineti la zi cu ce s-a mai facut in acest caz. S-a prins faptasul? Inchisoare, nu amenda, maine o sa chinuiasca copiii mai mici, sau o sa omoare oameni fara adapost, cum s-a mai intamplat in alte orase.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alin · 16:20 29.11.2018
  Asta omoară și oameni asa de distractie...ce autorități? Care? Pe nimeni nu intereseaza nimic!!! Oameni buni in tara asta nu este lege!!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  qawHaq · 10:05 30.11.2018
  Daca stati in baza autoritatilor curului, stati mult si bine. Faceti-va dreptate singuri, e singura solutie. Lasat infirm de persoane necunoscute face cat toate autoritatile de rahat.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator