2 Comentarii

petre pop

Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație din Chișinău, a conferit recent diplome de excelență unor personalități din România pentru realizarea de parteneriate administrative, culturale și educaționale în Republica Moldova.

 

Este vorba despre primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, care au fost distinși pentru încheierea de parteneriate administrative. Pentru realizarea de parteneriate culturale li s-au conferit diplome de excelență președintelui Asociației Iris Research din Arad, Claudia Toma și președintelui Despărțământului Astra Câmpia Turzii, Petre Pop.

Pentru parteneriate educaționale în Republica Moldova au fost premiați Eugenia Groșan, director Colegiul Național ”Elena Ghiba Birta” din Arad și Iulia Ghinga, director Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad.

​”Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație are ca principal obiectiv promovarea internațională a Republicii Moldova, sub toate aspectele. Din această perspectivă, realizarea unor parteneriate între instituții publice din România și Republica Moldova reprezintă o coordonată importantă a activității noastre. Sperăm ca în viitorul apropiat să putem cuantifica rezultate palpabile în urma acestor acorduri de colaborare”, a declarat dr. Antoniu Martin, președinte CIAD.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Turdeanul · 06:05 29.11.2018
  Fostul boxer ce conduce ziarul 21 nu mai scrie nimic de Petre Pop! A fost bun Petre Pop cand avea funtie in Campia Turzii si fostul bixer scria numai de bine in ziarul lui ca sa i ofere spatiul la magazinul sau din hala agroalimentara...Acum ca nu mai este la putere Petre Pop , nu mai prezinta interes pentru fostul bxer ce conduce ziarul 21, si a ramas linistit cu magazinul din hala agroalimentara! Felicitari TurdaNews ca oferiti informatii despre oameni importanti din Campia Turzii! Oricum se stie ca ziarul 21 condus de fostul bixer scrie articole doar la comanda la cine plateste mai mult!!!!!!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ziar TurdaNews · 09:46 29.11.2018
   Stimate domn, vă rugăm să nu mai faceți referire la alte publicații, pentru că ne vedem nevoiți să vă cenzurăm comentariul. E treaba lor cum procedează alții... TurdaNews nu este un site de manipulare, nici unul de propagandă al vreunei tabere, ci este un site de informare obiectivă, știrile prezentate de noi fiind din diverse domenii.
   Mulțumim pentru înțelegere!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator