×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 1450
2 Comentarii

pumn turda

Un clujean s-a ales cu ochiul vânăt și cu buza umflată, după ce a ieșit într-o seară, de la localul ”Prințul Vânător”. Zice că nu mai calcă veci pe la Turda, după ”curajul” de a ieși seara pe străzile din centrul localității, chiar dacă părinții lui s-au stabilit în localitatea de pe Arieș.

 

”Povestea” începe cu faptul că părinții lui Alin Pancea s-au mutat la Turda. Ei dețineau câteva pisici și plecând de acasă l-au rugat pe băiatul lor să aibă grijă de pisici, în weekend. Alin s-a conformat, iar însoți de prietena lui au descins la Turda, pengru a supraveghea pisicile. Sâmbătă seara, cei doi au pus la cale să iasă la un local, în zona centrului localității, respectiv la ”Prințul Vânător”.

„Mare greşeală am făcut să ieşim, seara, în Turda! Când am părăsit localul, în faţa noastră s-au proţăpit doi tipi şi mi-au cerut o ţigară… Desigur, un pretext ca să se lege de noi. Eu le-am spus că nu fumez şi am dat să ne vedem mai departe de drum. Şi n-am apucat să facem mai mult de doi metri, că unul dintre ei m-a şi atacat. Eu l-am prins, repede, şi l-am împiedicat să mă lovească. Însă fiind ocupat cu el, celălalt mi-a ars un pumn în ochi, de nu m-am mai văzut! Apoi, după ce-am scăpat de acolo ne-am dus acasă, să vedem ce „pagube” am înregistrat – şi să aflu ce-i şi cu pisicile. Apoi ne-am deplasat la Poliţia Municipiului Turda, unde am făcut plângere, iar cei de acolo m-au trimis la I.M.L.Cluj”, a povestit Alin Pancea, pentru Gazeta de Cluj.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi se fac cercetări în vederea identificării şi tragere la răspundere penală a autorilor”a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

După ”aventura turdeană”, tânărul cujean zice că nu va mai reveni la Turda.

„Ce vedeţi la mine e rezultatul unei „aventuri” la Turda, oraşul unde n-o să mă mai duc atâta cât voi trăi, chiar dacă părinţii meu s-au mutat cu domiciliul acolo”, a povestit Alin reporterului clujean.

IML Cluj i-a dat un certificat medico-legal în care sunt prevăzute 9 zile de îngrijiri medicale.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alexandru · 09:14 27.11.2018
    Ne pare rau de patainia ta. Ma intreb oare unde sunt seara si noaptea " bravii" nostri politisti si jandarmi ? Dorm la caldura ? Sau asteapta sa treca cu bine "anii de cascheta" ca sa iasa la pensie "speciala" ? Faceti un experiment si o sa vedeti ca dupa ce se lasa intunericul nu mai vezi "picior" de asa numit politist ( local sau ne-local) in patrula...
  • Acest comentariu este nepublicat.
    · 19:35 27.11.2018
    Nu exista nici unul seara prin centru,ptr ca ei spun ca sunt camere si de aceea nu stau,si eu seara de seara ma duc dupa baiat care iasa de la serviciu si il astept si il aduc acasa ptr ca si el azi vara a patit dar nu chiar asa cum a patit baiatul din Cluj,.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator