fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

1 Comentariu

orosz alexandru

Luni, 26 noiembrie, începând cu ora 8.15, vor fi organizate în unitățile militare din țară și din teatrele de operații ceremonii de comemorare în memoria plutonierului Alexandru Orosz, mecanic conductor la Complexul antiaerian GEPARD din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA” Turda, care și-a pierdut viața vineri, 23 noiembrie, în gara din Alba Iulia.

 

Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la Ceremonia militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia, s-a electrocutat la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate, în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară.

Plutonierul Orosz avea 33 de ani, era necăsătorit și avea un copil. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2007, cu o misiune în Afganistan.

Citește și:

Un militar de la Batalionul 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” din Turda a murit la Alba Iulia (UPDATE, VIDEO)

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Klara Orosz · 22:37 26.11.2018
    Multumesc tuturor -si in numele familiei Orosz - pentru sentimentele voastre exprimate si pentru participarea voastra la acest eveniment tragic. Va multumim ca sunteti alaturi de noi in aceste momente, o situatie vesnic inexplicabila.

    Amintirea lui Sanyika, dragul meu văr care rămâne mereu in inima noastra, sa fie binecuvantată, odihneasca-se in pace!

    Nu stiu, decât să sper ca cele intamplate să-i remarce sufletul persoanelor care încă nu s-au trezit la realitate si traiesc in trecut sarbatorind evenimentele istoriei... dar nu observam ca defapt lumea uită să traiască in prezent!? Trist... Care este scopul prezentului? Facem si schimbam ceva in bine azi pentru ziua de mâine...ca sa avem ce sărbători?!! Sa nu imi spuna nimeni ca de 100 de ani nu avem ce sarbatori decat istorie. Oricum, pe el nimic nu il va mai aduce inapoi.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator