fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

perchezitii domiciliare

Poliţiştii din județele Cluj și Bistrița Năsăud au efectuat nouă percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Cluj, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din centre de colectare a fierului vechi, cinci bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore 


Astfel, poliţiştii din Beclean, împreună cu cei din Năsăud, Dej şi Gherla, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciilor de Acţiuni Speciale Bistriţa-Năsăud şi Cluj, au efectuat pe 23 noiembrie nouă percheziţii domiciliare, toate pe raza judeţului Cluj, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi, a precizat sâmbătă comunicatul IJP Bistriţa-Năsăud.


Au fost controlate şi cinci autovehicule, iar pentru unul dintre acestea s-a luat măsura indisponibilizării, existând suspiciuni că ar fi fost folosit la comiterea furturilor.


Cu ocazia percheziţiilor, au fost ridicate diverse bunuri (unelte electrice, televizoare, bucăţi de cupru, role de cablu, leviere, cleşti, etc.) despre care se presupune că ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor, precum şi bunuri sustrase.


Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 33 de ani, toţi din judeţul Cluj, au fost conduşi la audieri, la sediul Poliţiei Oraşului Beclean. Unul dintre aceştia figura ca fiind urmărit general, motiv pentru care a fost prezentat Judecătoriei Gherla, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă emis în lipsă, pe numele lui.


Din investigaţiile efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada 1 septembrie - 16 noiembrie, cei în cauză ar fi sustras din trei centre de colectare a fierului vechi, din localităţile Beclean şi Năsăud, unelte electrice, deşeuri din cupru, feroase şi neferoase, toate în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator