fbpx

diego banner mai2019

1 Comentariu

sorin moldovan

Urmare a articolului publicat de TurdaNews în data de 20 Noiembrie 2018 sub titlul: “Scandal rotarian?! Finanțatorul ”cu diplomă” al Rotary Club Câmpia Turzii l-a făcut ”troacă de porci” pe ex-președintele Rotary Club Turda!”, Clubul Rotary Câmpia Turzii ţine să precizeze următoarele, cu rugămintea ca acest Drept la replică să fie publicat:

 

1. Clubul Rotary Câmpia Turzii se află în relaţii de respect şi prietenie cu toţi membrii cluburilor Rotary, inclusiv Clubul Rotary Turda.

2. Aşa cum s-a anunţat la Balul de caritate din acest an, Clubul Rotary Câmpia Turzii a decis să răsplătească cu o diplomă de “Prieten al Clubului Rotary Câmpia Turzii” persoanele care de-a lungul anilor au sprijinit activitatea Clubului. Printre cei cărora li s-a decernat această diplomă se numără şi domnul Emil Turdean, deoarece a contribuit la buna desfasurare a unuia dintre proiectele derulate in anul 2015.

3. Ţinem să precizăm că  Rotary Club Câmpia Turzii nu face politică şi respectă fiecare persoană, indiferent de religie, sex, apartenenţe sau simpatii politice, nu se implică şi nu intenţionează să se implice în diferendele existente între persoane, fie ei membri Rotary sau nu.

4. Clubul Rotary Câmpia Turzii nu are absolut nicio legătură cu discuţiile şi problemele apărute între domnii Dorin Mănăilă şi Emil Turdean.                                                                                                              

Club Rotary Campia Turzii

Prin presedinte, Sorin Moldovan

Citește și:

Scandal rotarian?! Finanțatorul ”cu diplomă” al Rotary Club Câmpia Turzii l-a făcut ”troacă de porci” pe ex-președintele Rotary Club Turda!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Taran · 06:38 23.11.2018
    Din pacate Turda si Campia Turzii au ajuns sub tutela rotari care dupa cum se stie este "gradinita" masoneriei...Tara noastra este masonica, si acesti obedienti inscrisi in rotari sau masonerie pentru o diploma sau o insigna isi vand tara sefilor lor straini! Mandria de a fi rotarian sau sa faci parte dintr-o loja masonica are un pret! Pacat ca nu scoate nimeni rotari si masoneria in afara legii! Vanzatorii de tara sunt masoni si rotarieni care respecta ordinele sefilor lor straini,altfel pierd toate diplomele si functiile cu care se mandresc ca niste copii la scoala! Pacat de tara noastra frumoasa....!
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator