Scrie un comentariu

autostrada muzeu

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat pre-recepția lotului de 10 kilometri din Autostrada Târgu Mureş – Câmpia Turzii construit de austriecii de la Strabag.


Reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-au deplasat, miercuri, pe lotul Ungheni - Ogra pentru inspecția preliminară în vederea efectuării recepției, spune Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvant al CNAIR, potrivit Economica.net.


Purtătorul de cuvânt al companiei de drumuri spune că recentele modificări aduse legislației în domeniu vor permite recepția nodului Iernut în afara lotului din care face parte, respectiv Iernut - Chețani.


Se speră ca definitivarea nodului să aibă loc până la finele anului, moment la care se va deschide și secțiunea Ungheni – Ogra. La est însă de aceste două sectoare se află Târgu Mureș – Ungheni, secțiune care face, începând din noiembrie 2017, obiectul unor dispute între constructorii Strabag Austria, Itinera Italia și Compania de Drumuri.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator