fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

echipaj medical baza

Un echipaj medical al Bazei 71 Aeriană din Câmpia Turzii a efectuat un transport medical asistat, între Câmpia Turzii - Sibiu -Târgu-Mureș - Bacău, cu o ambulanță rutieră, pentru a prelua o pacientă repatriată din Germania.

 

Pacienta este mama unui camarad, personal civil contractual, angajat al Bazei 95 Aeriană din Bacău și a fost preluată de la Aeroportul Internațional Sibiu, duminică noaptea, transportată la Spitalul Militar de Urgență din localitate, unde o echipă medicală coordonată de comandantul spitalului- colonel medic Doru Moga i-a făcut o evaluare generală, și apoi transportată, în cursul nopții, în condiții de iarnă, cu ambulanța Forțelor Aeriene, până la Bacău.

Misiunea a fost executată de un echipaj format din locotenent-colonel medic Marius Buiu, caporal asistent medical Mihai Emilian Piltu, soldat Mircea Oltean și sergent Mihai Bogdan Stavilă.

Pe drumul de întoarcere, după ce au lăsat pacientul la Bacău, la aproape 24 de ore de la începutul misiunii, au întâmpinat o nouă provocare: au acordat primul ajutor pasagerilor din 3 mașini implicate într-un accident, în apropiere de Toplița, iar o victimă a fost stabilizată și transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Toplița. Accidentul a fost în Galautasi, județul Harghita.

UPDATE: Colegii noștri au intervenit pentru a treia oară pe ziua de azi la un alt accident în localitatea Sânpaul, județul Mureș. Au acordat prim ajutor răniților și au efectuat triaj pacienți.

Onoare și cinste salvatorilor militari! transmite MApN.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator