fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

polei

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de marţi, 20 noiembrie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice de iarnă.

 

Deşi precipitaţiile căzute sub formă de ninsoare în ultimele 24 de ore au fost relativ scăzute şi acestea au avut loc cu preponderenţă în zona de munte a judeţului, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 19 noiembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 28 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate în zonele Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 12 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul acestei dimineţi s-a acţionat pe 14 drumuri judeţene, cu 6 utilaje, fiind folosită o cantitate de 63 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În ceea ce privește drumurile judeţene din zona Turda, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a intervenit pe doar 3 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 4 utilaje, inclusiv autovehicule destinate reviziilor, fiind  folosită o cantitate de 18 tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a intervenit pe 7 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 2 utilaje, în marea majoritate a situaţiilor fiind vorba de revizii.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator