fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

rotary ct

Vineri, la restaurantul Hotel A3 din localitate, începând cu orele 18:00 s-a desfășurat Balul Rotary Club Câmpia Turzii. Evenimentul a ajuns la cea de-a 5-a ediție.

 

Fondurile adunate la acest eveniment vor fi folosite pentru finanțarea proiectelor derulate de Rotary Club Câmpia Turzii. În total s-au strâns aproximativ 45.000 de lei, din care 20.000 vor avea ca destinație Colegiul Victor Ungureanu pentru proiectul: “Încurajăm performanţa, dotare laborator electric-electronic”. Restul se vor folosi pt proiectele Rotary aflate in derulare.

Ca de fiecare dată, s-au licitat obiecte de artă, tricouri ale unor sportivi sau cluburi sportive, dar s-a organizat și o tombolă a Centenarului.

Președintele Rotary Câmpia Turzii, Sorin Moldovan a anunțat și includerea unui nou membru în clubul pe care-l conduce, respectiv a sociologului, jurnalistului și bibliotecarului Dana Deac.

„O locaţie de vis, Hotelul A3 Câmpia Turzii, mulţi prieteni aproape, mulţi participanţi din zonă şi din alte localităţi, un prezentator de excepţie, Bogdan Rădulescu, licitaţii reuşite cu obiecte atractive care vor finanţa proiectele următoare, tombolă cu 100 de obiecte, multiplii campioni naţionali de dans sportiv de la Clubul de Dans Sportiv Potaisa Turda, fascinanta interpretă de canto Crina Cristurean, un DJ de zile mari, Ionuţ Petrovan, o formaţie cu muzică bună, Good Day, pe gustul celor prezenţi şi un interpret cu o voce de excepţie, un preşedinte de club foarte foarte implicat, Sorin Moldovan, o echipă Rotary alături de care ţi-e foarte drag să lucrezi, şi multe, foarte multe emoţii... Cam aşa a fost Balul de caritate Rotary Câmpia Turzii, ediţia a V-a, 2018! ” transmite proaspăta rotariană, Dana Deac.

“Mulţumesc în numele clubului Rotary Câmpia Turzii, tuturor celor care au contribuit şi au înţeles importanţa acestui eveniment”, a fost și mesajul de mulţumire al preşedintelui Clubului Rotary Câmpia Turzii, Sorin Moldovan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator