m install
petlinii
nello construct

Șofer din Frata, rupt de beat la volan, a intrat cu autoutilitara în curtea unei case!

zamblau eugen
floris

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii cercetează un bărbat de 40 de ani, din comuna Frata, judeţul Cluj, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

 

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 17.35, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale, în comuna Frata, judeţul Cluj, respectiv despre faptul că o autoutilitară scăpată de sub controlul conducătorului auto a pătruns în curtea unei case şi s-a oprit ulterior într-un copac.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cel aflat la volanul autoutilitarei, un bărbat de 40 de ani, din comuna Frata, judeţul Cluj, avea o concentraţie de peste 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Foto: arhivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: