Scrie un comentariu

turdean atacat

Un mecanic din Turda, în vârstă de 26 de ani, a fost zilele trecute protagonistul unei întâmplări desprinse dintr-un thriller: a fost urmărit pe şosea, blocat cu automobilul şi apoi înţepat într-o localitate vecină, cu un cuţit, de către trei tineri, fraţii soţiei sale cu care acesta e-n plin proces de divorţ. 


Bărbatul spune că a scăpat cu viaţă ca prin urechile acului deoarece înţepătura, adâncă, a fost la câţiva milimetri de artera antebraţului şi incidentul l-ar fi putut costa viaţa. Din această cauză şi poliţia turdeană a luat cazul în serios şi-l cercetează prin intermediul serviciului criminalistic, relatează Gazeta de Cluj.

„Au venit şi m-au blocat, unde parcasem, în faţa blocului acestuia. Înspăimântat, am găsit un loc minuscul între maşina lor şi un zid aşa că am ieşit din „ambuscadă” dar uşa lor, lăsată deschisă, mi-a avariat maşina pe partea stângă. Am pornit spre comuna Mihai Viteazu, cu ei după mine, ca să ajung la un prieten – şi am parcat în faţa casei lui. El ieşise în faţă, fiindcă-l sunasem pe traseu. Atunci, am ieşit, în sfârşit, la ei, crezând că nu vor îndrăzni ceva sub ochii prietenului meu – dar în secunda următoare Ciprian, cumnatul meu cel mai mic, în vârstă de 17 ani şi jumătate, mi-a înfipt cuţitul în antebraţ. A intervenit rapid şi prietenul meu, i-a tras pe ceilalţi în spate, moment de care am profitat şi m-am urcat din nou în maşină, pornind în viteză spre Turda. Dar nu văzusem că, până să fiu înjunghiat, aceştia-mi tăiaseră şi cauciucurile roţilor din spate, aşa că am parcurs tot drumul până acasă pe jante! Desigur, am făcut lucrul acesta de frică!” relatează victima.

Punctul de vedere al I.P.J.Cluj

“La Secția 9 Poliție Rurală Turda este înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente, amenințare și distrugere, fapte prevăzute de Codul penal. În cauză se efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator