Scrie un comentariu

vremea aer polar

Conform meteorologilor vremea se răceşte începând de sâmbătă, când temperaturile vor scădea şi cu 10 grade, iar în unele zone va ninge.


Potrivit unei prognoze a Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru următoarele 10 zile, în Transilvania temperatura aerului va avea valori maxime în scădere până la o medie de 3 grade în data de 19 noiembrie. Apoi va fi relativ staționară, în jurul valorii de 2 grade.

Media valorilor termice nocturne va fi ușor pozitivă în primele 4 nopți, dar ulterior va scădea până la – 4 grade în data de 20 noiembrie, iar după această dată va avea mici variații în jurul a -5 grade.


Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere săptămâna viitoare, mai ales în intervalul 18-21 noiembrie.

UPDATE:

Meteorologii anunţă vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului la munte, precipitații slabe mixte în zonele joase de relief petru zilele următoare! 


Atenţionarea este valabilă în intervalul 16 noiembrie, ora 05.00 – 18 noiembrie, ora 12.00. 


Vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor. În zonele montane va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada. În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator