fbpx

Icon Scrie un comentariu

politist agresat

În luna martie a acestui an, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au oprit pentru control un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Tritenii de Jos, care conducea un autovehicul pe DJ 151 C, pe raza localității Tritenii de Sus.

 

Cel în cauză ar fi devenit recalcitrant și i-ar fi adresat agentului de poliție injurii și amenințări cu acte de violență, în momentul în care polițistul i-ar fi adus la cunoștință abaterile contravenționale săvârșite (nepurtarea centurii de siguranță, lipsă documente personale, transport persoane pe locul destinat mărfurilor).

Având în vedere conduita acestuia, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, unde, în urma probatoriului administrat, s-a dispus măsura arestului preventiv.

Judecătoria Turda l-a condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, pe un termen de supraveghere de 3 ani pentru ultraj, plus 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Acum câteva zile, Curtea de Apel Cluj a admis apelul declarat de inculpat și a transformat suspendarea în amânare, a redus termenul de încercare cu 1 an, iar zilele de muncă în folosul comunității (care se pot efectua la Primăria Câmpia Turzii sau Primăria Tritenii de Jos) s-au redus la 40.

Arhivă/foto

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator