fbpx

Icon Scrie un comentariu

cazier nefunctional

O avarie la sistemul informatic al Cazierului Judiciar Român s-a produs luni dimineața, motiv pentru care nu se pot elibera caziere judiciare niciunde în țară.   

Potrivit Ziar de Cluj, din câte se pare, sistemul informatic al IGPR se aseamănă tot mai mult cu softul din dotarea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, instituție ce se confruntă periodic cu indisponibilitatea sistemului informatic.


Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:
Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, iar activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este îngreunată.


În acest moment colegii de la structura de comunicații și informatică lucrează pentru remedierea situației apărute, în cel mai scurt timp.
Structurile de cazier judiciar vor putea primi în continuare cereri de la cetățeni, urmând ca documentele să fie emise ulterior, în termenul legal de 3 zile”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator