fbpx

Scrie un comentariu

politist radar

Radarele trebuie să fie la vedere și neapărat în mașini inscripționate! Așa spune legea care a fost tranșată de către judecătorii de la CCR, după ce aceștia au admis doar parțial sesizarea de neconstituționalitate transmisă de președintele Klaus Iohannis, precizează Click

”Radarele au fost montate tot timpul în curbe și în locuri mai puțin vizibile de către șoferi. Ba chiar, erau instalate în mașini care păreu civile, pentru a-i induce în eroare pe vitezomani. De acum, toate aceste practici dispar.

Curtea Constituțională a decis ieri că o parte dintre prevederile de modificare aduse la Codul Rutier sunt legale și că trebuie puse în practică.

Pe lângă radare la vedere puse în mașini cu inscripția ”Poliția”, oamenii legii nu mai au voie să folosească dispozitivele radar de tip pistol la mai mult de zece metri de maşină”, precizează sursa menționată.

Prevederile admise de judecătorii CCR devin obligatorii.

În zona Turzii, polițiștii rutieri au operat adeseori în mașini civile, cu radar mobil, producând numeroase victime în rândul șoferilor. Au existat și cazuri în care cititorii ne-au transmis fotografii cu polițiști ascunși în tufe, la colț de stradă/intersecție sau chiar în poarta unei case se pe marginea drumului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator