fbpx

Scrie un comentariu

plimbaretu

În cursul serii de vineri (9 noiembrie 2018), șoferii care s-au aflat în trafic pe Calea Victoriei (zona Micro 1) s-au întâlnit cu un personaj ciudat, care se plimba nestingherit pe mijlocul drumului, punând în dificultate circulația autovehiculelor, dar fiind și un real pericol pentru șoferi. TurdaNews are imaginile video surprinse, în care se vede cum ”nebunul” se plimbă pe mijlocul drumului, oprește mașinile, face gesturi fără sens și n-are nicio teamă că poate fi lovit de un autovehicul.

 

Șoferii care l-au întâlnit au încetinit autovehiculele, în preajma lui, dându-și seama că au de-a face cu o persoană a cărei reacții pot fi surprinzătoare. Așa că l-au ocolit.

Norocul a fost că nu s-a produs niciun incident în urma ”plimbării” la care a recurs personajul, nici chiar atunci când în zonă și-a făcut apariția o ambulanță, cu girofarurile pornite, care avea un caz de urgență. ”Plimbărețul” nu s-a sinchisit deloc, nici de girofaruri, nici de ambulanță, așa că șoferul acesteia a fost nevoit să încetinească și să-l ocolească cu mare atenție.

Poliția Locală a fost sesizată de prezența ”plimbărețului” și un echipaj s-a deplasat la fața locului, reușind să-l imobilizeze și să-l îndepărteze de pe carosabil, undeva în zona trecerii pentru pietoni de pe Calea Victoriei, intersecție cu strada Izvorului.

Din câte se pare, ar fi vorba despre o persoană care locuiește undeva în zona străzii 22 Decembrie 1989 (Armata Roșie), cunoscută cu antecedente de acest gen. În urmă cu ceva timp, a ieșit dezbrăcat la ”plimbare”, pe strada 22 Decembrie 1989, generând și atunci probleme în traficul rutier.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator