fbpx

Scrie un comentariu

trecere pietoni

Un caz șocant s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10.30, în Turda: o mașină BGS (albă) a lovit o femeie pe trecerea pentru pietoni de lângă sediul BCR Turda (Piața 1 Decembrie 1918), șoferul s-a dat jos, a urcat femeia în mașină (în ciuda reproșurilor unor cetățeni, care au spus că trebuie să sune la 112 pentru a anunța incidentul) și... a dispărut!

 

Un cititor al TurdaNews, care se afla la fața locului, ne-a sesizat acest lucru, imediat!

TurdaNews a făcut demersurile necesare pentru a afla dacă a fost raportat un astfel de incident la Poliție. Reprezentanții IPJ Cluj ne-au comunicat că nu există înregistrat/raportat niciun accident de acest gen, iar la unitățile spitalicești din zonă nu a fost dusă nicio persoană cu vreun traumatism care să aibă legătură cu vreun accident și nici nu a existat vreo raportare din partea aparținătorilor vreunei victime aflate într-o astfel de situație.

Polițiștii s-au sesizat în urma informațiilor transmise de TurdaNews, cititorul nostru precizând că era vorba despre un autoturism BGS de aculoare albă, cu număr B...WOY (cel mai probabil), urmând să facă cercetări în acest caz.

UPDATE:

În cele din urmă, șoferul a raportat incidentul, cel mai probabil după ce a văzut că incidentul a fost făcut public pe TurdaNews.

Inițial, șoferul a dus victima, o femeie în vârstă, la domiciliu.

Ulterior, membrii familiei au dus-o pe victimă la Urgențe, la Spitalul Turda, întrucât acuza dureri și avea scurgeri de sânge din nas.

UPDATE 2:

Reprezentanții Poliției susțin că a fost vorba de o traversare neregulamentară.

"Accidentul a avut drept cauză traversarea neregulamentară", precizeazä IPJ Cluj.

UPDATE 3:

Un martor ocular, Lucian Creța, susține că femeia traversa pe trecerea pentru pietoni, când a fost lovită de mașina BGS.

"Eram la 5 metri. Femeia traversa pe trecerea pentru pietoni. Cum să fie trecere neregulamentară? Vor să-l protejeze pe șofer?! A procedat corect?!", a spus Lucian Creța.

Același lucru îl susține și femeia lovită: a traversat regulamentar, pe trecerea pentru pietoni!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator