fbpx

Scrie un comentariu

spectacol Roșca

Seara trecută Teatrul Aureliu Manea din Turda a găzduit un spectacol aniversar, realizat de Fundația de Ecologie și Turism Potaissa, pentru a marca cei 20 de ani de la înființare.

 

Gazda evenimentului a fost Alin Roșca cel care a pus „piatra de temelie” ONG-ului turdean, alături de invitați săi a creat o atmosferă de poveste amintind cum s-a înființat fundația pe care o conduce, zecile de activități desfășurate de-a lungul timpului etc.

De la Consiliul Local al Tinerilor, la programe actuale gen Junior Ranger sau activități în ariile protejate, toate au fost expuse audienței.

Alin Roșa a precizat că misiunea organizației este de a contribui la educarea tinerilor din Turda și împrejurimi, în spiritul respectului pentru om și natură prin implicarea in diferite activități specifice, pentru dezvoltarea durabilă a microregiunii Turda.

Seara a continuat cu un spectacol de muzică și poezie oferit de Maria Cocan, Ada și Alex Aitonean, Bogdan Tiutiu, Ovidiu Scridon și alți prieteni ai fundației.

În același timp, la  Muzeul de Istorie din Turda, este deschisă expoziția "Descoperă ariile protejate de pe Valea Arieșului", cu rol de informare și promovare a rezervațiilor naturale din împrejurimile Turzii, precum și a potecilor tematice educative amenajate in perioada 2014-2017.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator