BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

atac Livada

Incident incredibil petrecut săptămâna trecută, în localitatea Livada, comuna Petreştii de Jos: arendaşul unui imens teren agricol şi totodată posesorul a numeroase utilaje, a fost distrus în bătaie de trei romi din sat, furioşi că respectivul i-a rugat să nu-i mai devasteze culturile cu animalele lor. 


Aceştia l-au urmărit minute în şir pe tânărul proprietar şi apoi – după ce l-au înghesuit în maşină şi l-au rănit grav – i-au distrus vehiculul cu bâte şi furci! Victima arată că romii au pus deja stăpânire pe zonă şi nimeni nu mai poate mişca un deget împotriva lor! În ciuda faptului că satul e îmbătrânit – e decis să strângă semnături în rândul sătenilor pentru a determina evacuarea din localitate a romilor care le fac viaţa un coşmar!

Pe deasupra, aceşti romi îşi lasă pe trenurile mele caii şi porcii, făcându-mi praf recoltele. Am tot avut discuţii cu ei şi i-am rugat să-şi ţină animalele mai retrase şi mă lase şi pe mine să trăiesc, să nu mă mai batjocorească – ei trăind bine de tot din furtul lemnelor din pădure, pe care le vând la preţuri astronomice! Însă, spre marea mea surprindere, mi-au râs în faţă zicându-mi să ei sunt aici stăpânii! Cum i-am tot avertizat, şi încă de la începutul anului, că voi înştiinţa poliţia de faptele lor, aceştia m-au ameninţat că mă vor bate în cazul în care fac lucrul respectiv. Şi, după cum se va vedea, în ziua de luni, 22 octombrie şi-au pus în aplicare amenințările – după un plan bine elaborat – chiar în centrul satului, unde m-au şi prins”! relatează victima, citată de Gazeta de Cluj.

Agresiunea nu s-a oprit aici, aceasta a fost atacat si în propria masină!

Punctul de vedere al I.P.J.Cluj

“La data de 29 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați din comuna Petreștii de Jos, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute de Codul penal. Conform probatoriului administrat, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, în timp ce se aflau în comuna Petreștii de Jos, localitatea Livada, în fața unui magazin alimentar, l-ar fi amenințat, agresat fizic cu pumnii și cu obiecte contondente pe un bărbat, de 30 de ani, din Turda, după care i-ar fi distrus acestuia autoturismul, tulburând grav ordinea și liniştea publică în zonă. Cei în cauză urmează a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator