fbpx

Scrie un comentariu

politia romana

1.244 de tineri care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 292 care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au intrat, de astăzi, în rândurile Poliției Române.

 

De astăzi, 1 noimbrie, 1.536 de tineri vor intra în rândurile polițiștilor, 1.244 de absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi 292 de la Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Având în vedere nevoile instituției, aceștia au repartizaţi în structurile Poliției Române, majoritatea la formaţiunile de ordine publică și rutieră, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi, de asemenea, în funcţie de opţiunea personală.

Cele mai mari medii de absolvire, 9.83, le-au avut agentul de poliție Crîșmariu Mădălina și agentul de poliție Mirulescu Denis-Ionuț, ambii absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

În această zi încărcată de emoție și solemnitate, inspectorul general al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, i-a felicitat pe cei mai tineri poliţişti şi le-a urat mult succes: „Intrați în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceți mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale. Mulțumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat și susținut în alegerea pe care ați făcut –o, aceea de a fi polițiști. Îi asigur că Poliția Română este pregătită pentru integrarea și protejarea voastră, pentru asigurarea condițiilor de muncă și eficientizarea activității.”

SUCCES ÎN ACTIVITATEA PROFESIONALĂ!!!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator