fbpx

Scrie un comentariu

spital tesa

Aproximativ 30 de salariați din sindicatul TESA (bloc alimentar, lifturi, muncitori) s-au adunat în fața biroului managerului Ovidiu Stănilă, nemulțumiti de faptul că spitalul nu le mai plătește munca prestată în zilele de sâmbătă și duminică, anunță RefleqtMedia.

 

Lucrătorii au fost reprezentați de liderul de sindicat Simona Mot, care a înregistrat o solicitare de lămurire a situației, printr-o adresă depusă către conducerea Spitalului, în data de 24 octombrie 2018.

“Domnule manager, toti oamenii astia pe care ii vedeti aici sunt angajatii Spitalului Municipal Turda. Suntem oameni simpli, dar suntem oameni ! Oamenii acestia lucreaza sambata si duminica fara sa fie remunerati. Nu mi se pare corect!”, a menționat Simona Mot, citată de sursa menționată.

”Suntem foarte putini la blocul alimentar, venim ..lucram…am lucrat si de SF. Marie, am lucrat pe o caldura de 40*! Deci noi am lucrat, fara o sticla de apa minerala, fara aer conditionat, este o bataie de joc! Unde sa ne mai ducem ? Numai la Dumnezeu sa ne faca dreptate! Sa iei 1200 lei pe luna, pentru niste muncitori amarati! Avem si noi familii, copii ! Nu de bucuroasa am venit aici ! Diferenta la salariu e de 1000 lei!”, sunt reproșuri bvenite din partea protestatarilor.

Inițial, lucrătorii au primit libere pentru zilele de sâmbăta și duminica lucrate, dar apoi s-a renunțat și la acest drept.

managerul Spitalului, Ovidiu Stănilă, a solicitat un răgazde două săptămâni, pentru a analiza situația din punct de vedere al legalității, urmând ca apoi să comunice soluția găsită.

Muncitorii sunt deciși ca în cazul în care problemele lor nu vor fi rezolvate, să reia protestul și chiar să acționeze în instanță Spitalul Municipal Turda!

Sursa foto: RefleqtMedia.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator