fbpx

Scrie un comentariu

lot 2 sebes

Pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, progresul fizic lunar, de circa un punct procentual, denotă că antreprenorul gener al Aktor SA nu reușește să se mobilizeze, chiar dacă a preluat tot lotul, în urma intrării în insolvență a Euro Construct Trading ’98 SRL.

 

Şi reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura (API) spun că, în acest ritm de lucru nu sunt speranțe că vom putea circula în 2019 pe tot tronsonul de 17 km.

"Încă o dată cerem constructorului (Impresa Pizzarotti) și responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiereidentificarea soluțiilor tehnice și birocratice pentru a deschide traficul în 2019 pe singurul sector cu șanse reale de inaugurare anul viitor, cel dintre nodul Alba Iulia Sud și Sebeș (Lancrăm), pe bretelele scurte care se conectează la cele două giratorii existente", transmite API.

Potrivit ziarulunirea.ro, în luna octombrie 2018, pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda s-au înregistrat progrese semnificative la structuri, respectiv au fost puse toate grinzile la viitorul pod peste râul Mureș și s-a continuat asfaltarea terasamentului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator