marian morar
m install
nello construct

Ritm de melc pe Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda

zamblau eugen

Pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, progresul fizic lunar, de circa un punct procentual, denotă că antreprenorul gener al Aktor SA nu reușește să se mobilizeze, chiar dacă a preluat tot lotul, în urma intrării în insolvență a Euro Construct Trading ’98 SRL.

 

Şi reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura (API) spun că, în acest ritm de lucru nu sunt speranțe că vom putea circula în 2019 pe tot tronsonul de 17 km.

„Încă o dată cerem constructorului (Impresa Pizzarotti) și responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiereidentificarea soluțiilor tehnice și birocratice pentru a deschide traficul în 2019 pe singurul sector cu șanse reale de inaugurare anul viitor, cel dintre nodul Alba Iulia Sud și Sebeș (Lancrăm), pe bretelele scurte care se conectează la cele două giratorii existente”, transmite API.

Potrivit ziarulunirea.ro, în luna octombrie 2018, pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda s-au înregistrat progrese semnificative la structuri, respectiv au fost puse toate grinzile la viitorul pod peste râul Mureș și s-a continuat asfaltarea terasamentului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2