fbpx

Scrie un comentariu

arestat 3

Nu mai puțin de 3 mandate de executare a pesepsei cu închisoarea au fost puse în aplicare de polițiștii turdeni, după ce au identificat trei persoane de pe raza localității, care aveau condamnări definitive, pentru diverse fapte.

 

Pentru amenințare, a ajuns la închisoare

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei privind un bărbat 28 de ani din Turda, judeţul Cluj.

 

La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 28 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda, au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 1 an şi 2 luni, pentru săvârvârşirea infracţiunii de ameninţare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cel în cauză a fost predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

Alt mandat, de data asta pentru închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat 34 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj.

La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 34 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 2 ani şi 9 luni de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

Cel în cauză a fost condus şi predat reperzentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

Femeie dusă la închisoare, pentru ”influențarea declarațiilor”

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În cadrul unei acțiuni derulate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, a fost depistată o femeie, de 24 de ani, din Turda, pe numele căreia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Cea în cauză are de executat o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de influențarea declarațiilor.

Femeia a fost încarcerată la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator