BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

lot1 sebes turda

Pe Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda al cărui antreprenor general este Pizzarotii, după ce a reuși să ridice și să monteze toa te grinzile la podul de pe râul Mureș se lucrează de zor dar nu în ritmul asteptat.


La finalul lunii octombrie principalele puncte de interes sunt supratraversarea Drumului Național de la intrarea în Lancrăm și pregătirea pentru asfaltarea terasamentului dintre podul peste râul Ampoi și Drumul Județean 107C.


Sâmbătă, lângă benzinăria Lukoil la sensul giratoriu provizoriu de la Lancrăm se lucra la viitoarea supratraversare a autostrăzii de către Drumnul Național. În această zonă se lucrează pentru prima dată la lotul 1 al Austrăzii Sebeș – Turda la o supratraversare pe grinzi metalice aduse din Italia pe bucăți, similare cu cele care au fost folosite la viaductul de la Aciliu, scrie Ziarul Unirea. 


Practic, grinzile au fost aduse pe bucăți mai mici, au fost așezate pe un așa-numit eșafodaj și sudate la fața locului. Din imagini se poate observa cam care va fi nivelul (înălțimea) supratraversării. Evident, după ce supratraversarea va fi terminată și se va muta circulația de pe drumul național pe ea, viitoarea autostradă se va săpa sub ea și se va desființa sesul giratoriu provizoriu, mai titrează sursa citată.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator