fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

batut Luncani

Sebastian Caludiu Erșer e un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în satul Luncani și lucrător la Autostradă. 


Cu fața brăzdată de răni, acesta așteaptă – sub privirile îngrijorate ale soției – să fie invitat în cabinetul de consultații al I.M.L.Cluj și explică faptul că autorul agresiunii asupra sa e un individ din vecini, în vârstă de 26 de ani, rudenie prin alianță, cu a cărei surori trăiește fratele său și care tocmai îl luase la bătaie pe acesta. De pe urma intervenției sale a mai avut de suferit un vecin, care s-a trezit înjunghiat, în umăr, de același individ informează Gazeta de Cluj.

Acest Ioan a avut treabă cu frate-meu și astfel de lucruri se petreceau permanent, dar de această dată îi smulsese tricoul de pe el și-l bătea… Frate-meu trăiește cu sora lui, are doi copii cu ea, dar Ioan nu se împacă deloc cu ideea și are permanent certuri și încăierări cu el. Atunci, un prieten de-al meu, aflat la mine, s-a dus să vadă ce-are cu frate-meu și să încerce să-i despartă. De când s-a luat cu soră-sa fratele s-a mutat la noi, împreună cu ea – și-și cresc cei doi copii alături de ai noștri, permanent amenințat de Ioan. Apoi, văzând că Ioan îl înjunghiase rapid, pe prietenul meu, m-am dus și eu ca să-l scot pe acesta din brațele individului, despre care pot să spun cu mâna pe inimă că-i lipsit aproape total de  discernământ. Și, după aceea, a fost de ajuns să-mi întorc puțin capul că m-am trezit și eu cu o lovitură – de data aceasta de rangă, în față, pe care cine știe de unde a scos-o. Dar n-am apucat să număr decât cinci lovituri că la a șasea m-am și prăbușit la pământ și am adormit”relatează victima.

„Între cele două persoane, care se cunoșteau, a izbucnit un conflict spontan. Ca urmare s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Sursă foto:  Gazeta de Cluj

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator