m install
petlinii
nello construct

Copil de 14 ani, folosit în contrabanda cu aur! A fost depistat în Aeroportul Cluj! (VIDEO)

zamblau eugen
floris

Asupra unui copil de doar 14 ani, care venea singur pe avion din SUA, s-au descoperit circa 3 kilograme din bijuterii de aur ilegal. Aurul era ascuns prin șosete, prin haine, prin bagaje, pe unde a apucat… Vameșii de la Aeroportul Cluj, însă, l-au prins!

„Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit inclusiv al bagajelor de cală, fiind descoperite ascunse, în şosete, mai multe bijuterii din metale şi pietre preţioase (cercei, inele, brăţări, pandantive cu pietre de culori şi mărimi diferite) în greutate totală de 2.956 grame, având valoarea de aproximativ 472.000 lei.”, se precizează în comunicatul Poliției de Frontieră Cluj, citat de Ziar de Cluj.

Tot aurul a fost confiscat, iar cercetările continuă pentru stabilirea provenienței aurului și persoanele la care trebuia să ajungă. Se pare că minorul era așteptat de o familie din Vâlcea, care trebuia să-l preia de la aeroport. Copilul va fi cercetat fiind acuzat de infracțiunea de contrabandă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: