BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

1 Comentariu

auto transi

Recent a fost aprobată însușirea protocolului de colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) privind mandatarea de către C.N.A.I.R. a Zonei Metropolitane Oradea, în vederea elaborării documentațiilor necesare privind procedura de expropriere, aferente realizării obiectivului de investiții „Legătură centura Oradea (girație Calea Sîntandrei) – Autostrada A3 (Biharia)”.


Dat fiind faptul că obiectivul de investiții mai sus descris este unul de interes național, calitatea de expropriator revine Statului Român reprezentat de Ministerul Transporturilor prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, precum și prin Compania Națională de Investiții Rutiere. 


Cu toate acestea obiectivul de investiții este afectat și de un evident interes local la nivelul unităților administrativ-teritoriale pe a căror rază teritorială se va construi legătura la autostrada A3, fapt care justifică implicarea autorităților locale în vederea derulării cu celeritate a procedurilor legale ce vizează realizarea acestui proiect.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Nelu · 18:23 27.10.2018
    Nu trec 100 de ani si vom circula si noi pe Autostrada Transilvania finalizata total... ☺
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator